Masă rotundă
Valorificarea subproduselor vinicole, prin crearea de ingrediente funcționale, utile în procesul de fortifiere a produselor alimentare
27 noiembrie 2020
PROGRAM
1000 – 1015 – Cuvânt de deschidere – Director General INCDBH Ștefănești Argeș, Dr. ing. Sumedrea Dorin Ioan
1015– 1035 – Posibilități de valorificare a subproduselor vinicole, în scopul realizării unor ingrediente funcționale, valoroase din punct de vedere nutrițional și al potențialului antioxidant
Autori: Luminița CATANĂ, Monica CATANĂ, Monica-Alexandra LAZĂR, Anda-Grațiela BURNETE, Nastasia BELC, Florica CONSTANTINESCU, Anca Petronela ONACHE, Dorin Ioan SUMEDREA, Nicolae-Valentin VLĂDUȚ, Oana-Diana CRISTEA1045– 1105 – Prezentarea unui laborator amenajat în cadrul INCDBH Ștefănești Argeș, pentru valorificarea subproduselor vinicole, prin obținerea de ingrediente funcționale
Autori: Anca Petronela ONACHE, Dorin Ioan SUMEDREA1115-1200 – Discuții