AURIU DE ȘTEFĂNEȘTI Soiul Ştefăneşti se evidenţiază prin: timpurietate, însuşiri calitative superioare: bob şi struguri mare, aspect comercial plăcut, rezistenţă sporită la principalele Citește mai mult » 09/12/2020
ARGESSIS Producţia medie pe butuc este de 5,5-6 kg/butuc, iar producţia medie calculată la ha de 20-25 to/ha. Soiul este destinat Citește mai mult » 09/12/2020
MEMORY Soiul se remarcă prin timpurietate, potențial mare de producție, toleranță bună la bolile criptogamice și la ger. Strugurii sunt mari, Citește mai mult » 09/12/2020
NOROCEL Soiul se remarcă prin lipsa semințelor, aspectul comercial plăcut, potențial mare de producție și struguri rezistenți la transport. Fiind un Citește mai mult » 09/12/2020
FETEASCĂ ALBĂ 2 Şt Strugurele are formă cilindro-conică, uniaxial, de mărime mijlocie (140 – 180 g). Bobul este sferic, galben – rumenit, de mărime Citește mai mult » 09/12/2020
ȘARBA 2 Șt. Strugurii sunt uniaxiali, cilindro – conici mijlocii, greutatea medie de 220-260 g, compacţi, prezintă aroma plăcută. Bobul este mijlociu (2,3-2,6 Citește mai mult » 09/12/2020
Pinot noir 3 Șt Strugurele este uniaxial, rar aripat, cilindric, mic, foarte compact. Bobul este sferic, de marime mică și colorat negru intens. Capacitatea Citește mai mult » 09/12/2020
Cabernet Sauvignon 131 Șt Strugurele este mic, conic, cu așezarea boabelor destul de rară. Bobul este sferic, mic, cu pielița groasă, colorată negru – Citește mai mult » 09/12/2020
Chardonnay 15 Șt. Strugurele este mic, cilindric, cu boabele așezate dens. Bobul este mic, rotund, cu pielița groasă, colorată galben – verzui și Citește mai mult » 09/12/2020
Sauvignon petit 111 Șt. Strugurele este cilindric, mic, cu boabele asezate foarte dens. Bobul este rotund, cu pielița groasă, de culoare gălbuie, cu miez Citește mai mult » 09/12/2020