genetica-ameliorare

AURIU DE ȘTEFĂNEȘTI

Soiul Ştefăneşti se evidenţiază prin: timpurietate,  însuşiri calitative superioare: bob şi struguri mare, aspect comercial plăcut,  rezistenţă sporită la principalele
Citește mai mult »

ARGESSIS

Producţia medie pe butuc este de 5,5-6 kg/butuc, iar producţia medie calculată la ha de 20-25 to/ha. Soiul este destinat
Citește mai mult »

MEMORY

Soiul se remarcă prin timpurietate, potențial mare de producție, toleranță bună la bolile criptogamice și la ger. Strugurii sunt mari,
Citește mai mult »

NOROCEL

Soiul se remarcă prin lipsa semințelor, aspectul comercial plăcut, potențial mare de producție și struguri rezistenți la transport. Fiind un
Citește mai mult »

ȘARBA 2 Șt.

Strugurii sunt uniaxiali, cilindro – conici mijlocii, greutatea medie de 220-260 g, compacţi, prezintă aroma plăcută. Bobul este mijlociu (2,3-2,6
Citește mai mult »